Извршител Катерина Кокина
Адреса:
Св, Климент Охридски, 52/1-3
(поранешен ресторан "Аркадија")
1000 Скопје, Р. Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: ++ 389 2 3256-010
Број на мобилен телефон: ++ 389 78 333-000
http://www.izvrsitel.mk

Информации: Линк до локација на Google:
http://goo.gl/oPJtQ